Név:
Üzenet:

Vendégkönyv

1  2  3 

2010-05-22 Musaic
Helló!
Mindig érdekeltek azok, akiknek vannak álmaik, kitartanak mellettük és megvalósítják azokat.
A gyűjteményed valóban egyedülálló. Ha még nem ismered ezt, kérdezősködj itt: http://www.dragonslairfans.com. Korrekt fanatikusok. :)

Egyébként ha már Zaccaria, videó játékokból sem akármilyen gémeket csináltak (amikről itt nem olvastam), pl.: Quasar, Scorpion (ez is beszélt, baromi hangulatos volt), Lazarian, stb.

2009-07-17 Józsa János
Hali!
Nagyon jó az oldal.Jó látni hogy vannak még akik megmentik,a öreg masinákat.
Én nekem is volt már.Time machine tip,gépem.de sajna menthetetlen volt.Nagyon le volt pusztítva.Most egy Farfallám van egy kocsma udvaráról
mentettem meg,kb 5 éve.most már úgy ahogy müködik,szinte semmi nem volt jó rajta.Szóval sok meló van vele,de megérte a fáradságot hogy meg mentettem ezt az öreg gépet az enyészettől.
üdv Jani

2009-07-14 Harcsa Béla
Hello!

Lenyűgöző ez a gyűjtemény, a benne fekvő munkáról nem is beszélve, gratulálok hozzá.Esetleg meg lehet valahol tekinteni ezeket a kincseket?
Üdv.:
Béla

2009-05-15 S.G.
Szia Tyutyu

Gratula a gyüjteményhez,remélem sok örömödet látod ebben a gyönyörű és hiánytalan kincsekbe:-)Mostmár tényleg elmegyek a napokba és megnézem ezeket a masinákat...

Üdv Gabesz

2009-01-16 Jani
Hello örülök hogy végre találtam egy oldalt ahol találok valamit a gépekről nekem egy farfalla-m van de sajnos eléggé rossz állapotban keresek egy jó szerelőt tudtok egyet?

2008-12-25 Flipperdoktor
Tisztelettel üdvözöllek!
Mindig vonzottak a régmúlt idők tárgyai és különös tiszteletet éreztem azokkal az emberekkel szemben, akik ezeket a relikviákat megmentették az enyészettől. Különös érzés fog el amikor kezembe vehetek egy olyan eszközt ami egykoron az embert szolgálta így vagy úgy. Megcsodálom a régi automobilokat és legalább ekkora érdeklődéssel a régi flippereket. Gratulálok gyönyörű gyüjteményedhez, az elhivatottsághoz és a kitartáshoz amelyjel ezt összehoztad. Hozzád hasonlóan én is már gyerekkoromban érdeklődtem a flipperek iránt. A napi 2 Ft uzsonnapénzemet félretéve szombatonként egy barátommal titokban flipperezni jártunk Pécs egyetlen játéktermébe, ami a Pannonia szálló aljábon kapott helyet. Nekem is volt egy gyermekkori álmom, ha egyszer nagy leszek, lesz egy flipperem. (Lett is néhány)
A ZACCARIA flipperek az én életem egy fejezetét is fémjelezik, mert valamikor annál a cégnél (Iparcikk kölcsönző Vállalat) voltam flipper szerelő amelyik a "Kádári időkben" egyedül üzemeltethetett játékautomatákat és azok javarészt ZACCARIÁK voltak. Egy anekdotát tudok is arról, miért pont ZACCARIA gépek kerültek Magyarországra. Az akkoriban dívó cserekereskedelem következtében vagy nyolcvan vagon gyenge minőségű rétegelt lemez jött be Magyarországra. Itt egy bútorgyárnak sem kellet. A Zaccaria cég vevő volt rá, de flipperekkel fizetett. Így szegről-végről a "testvéreknek" köszönhetjük az egykori Zaccaria gépparkot. Aztán 1989-ben az IKSZ csődbement. A gépeket kiárulták és sokat szolgálatba állítottak az akkor éledező automata üzemeltető vállakozók. Én Pécsen működtettem egy játékautomata szervízt. Ebben a szervízben egyszer találkoztam egy olyan géppel ami talán a Te részedre is érdekességként szolgálhat. Ezt már akkor gyártották amikor a ZACCARIA cég bezárta a kapuit. Németországban készült, de zaccaria alkatrészekből volt összeszerelve és a gyártó egy TECHNOPLAY nevű cég volt.
Ennyit arról ami a gyűjteményed kapcsán előjött belőlem és ami egy kicsit az én "történelmem" is. Mégegyszer fogadd nagyrabecsülő elismerésemet csodálatos hobbidért, gyönyörű és egyedülálló gyűjteményedért!

2008-09-01 Langhorn
Még mindig tartanom kell az államat,mert különben leesik!!!!
Über brutál jó az oldal!A gyűjteményt meg sem merem említeni!!!Valahogy most már tényleg szakítok rá időt,hogy ezt élőben láthassam!Addig is fogadd minden elismerésem!!!Nagyon mély gratula!

2008-07-21 Diamand
Üdv!
Tölünk vitte a flippereket, és az alkatrészeket. A Pinn Ballokat, és a Farrfallát Csobánkáról. Gratulálok az oldalhoz, nagyon jó lett!!!

2008-07-16 pety
Erre a pillanatra vártam ,hogy meglegyen nálad az utolsó gép is ,addig nem akartam be írni ide de ,hogy most meglett igy nem birom ki .ZACCARIA NAGYHATALOM LETTÉL . Gratula a gyüjteményedhez ,a kitartáshoz és ehhez az egész fantasztikus dologhoz amit sikerült összehoznod pár év alatt .A volt ZACCARIA cég méltón viselő vezérigazgató posztja a tiéd ezen a bolygón!!!! LE A KALAPPAL ZACCKING...

2008-05-29 debela
sok szép percet kívánok a gépeid között,csodálás és játék közben egyaránt!nekem is volt egy magic castle-m,sajnos a költözés áldozata lett.az oldalad is jó,gratulálok!!!

2008-05-15 KÖVÉR PÁL
GRATULÁLOK.Azt hiszem sokunknak vannak ehhez hasonló álmai,szenzációs amit csináltál!Sok sikert,további rohamos fejlődést kívánok a munkádhoz!!!!

2008-05-03 aol
Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!
Esetlek videókat nem kaphatnánk működés közben a gépekről? Lécci-lécci...

2008-01-29 Janika
Szia!gratulálok a honlapodhoz,nagyon jó,és jó érzés látni hogy nem tüntek el ezek a régi csodák.magam is birtoklom egy Farfalla nevü gépet egy kocsma udvarárol mentettem meg a pusztulástol.Négy éve dolgozom rajta de egyre szebb és jobb állapotban van.Jó tudni vannak még hívei,megmentői ezen legendáknak.

2007-11-13 Liti
Felraktam az oldaladat a flipper.lap.hu -ra illetve mindenhova ahova csak tudtam. Sok sikert! Gyakori frissítéseket :)

2007-09-27 XeNON
Minden elismerésem, tuti ZACCARIÁS honlapot csináltál!!!
Csak így tovább!!!
Azt hiszem ezek a gépek és a gyártójuk megérdemelnek egy ilyen múzeumot és remélem elöbb utóbb a ZACCARIA MÚZEUM életre kel!
Köszi...


1  2  3